12 de nov. 2011

Tasta Porrera 2011


El 12 de novembre del 2011 s’ha celebrat el Tasta Porrera 2011, felicitacions a la Vila Celler de Porrera per l’èxit de la trobada.

1 comentari:

  1. Anònim22/11/11

    Un any més, la colla de Gauvinians hem assistit a la fira del vi de Porrera, per seguir fent nous descobriments entre els vins, o per catar vins ja coneguts, o per comparar anyades diferents d'un mateix vi.
    Aquest cop vam tastar :
    - Les Eres 2007 (Celler Joan Simó) : Fet amb vinyes velles amb aromes de vainilla i cacao. En un primer moment, una mica tancat però amb bones perfectives de futur.
    - Idus 2008 ( Celler Vall Llach ) : Mineral i llaminer.
    - Herència del Padrí 2007 (Domaines Magrez Espagne) : una de les troballes de la fira.
    - Ferrer Bobet 2009 ( Ferrer Bobet ) : aquest va ser una de les troballes de l'any passat i aquest any vam voler veure què tal la nova anyada. Un vi rosa fucsia, amb torrats, fruita vermella, maduixa i frambuesa (gerd).
    - Martinet degustació 3 2007 i Martinet degustació 4 2007 ( Mas Martinet ) : el primer fet amb vinyes altes de cara sud que es cull abans. Fresc en boca amb un lleuger toc amarg al final. El segon, fet amb vinyes baixes de collita una mica més tardana, amb aromes de fruita madura.
    - Trosset 2007 ( Trosset de Porrera ) : aquesta va ser la "troballa" de la fira ( comptant que no vam catar tots el vins i que és una opinió personal ). Excel·lent amb aromes de cacao, intensitat tànica correcte, rodó, ***

    ResponElimina