Doncs per començar, un bon restaurant pels del morro fí a Tarragona 20 a la Rambla , espectacular per menjar sense preces i amb alta qualitat, oixò si, no hi vaiguis amb molta molta gana, menu degustació exelent, pero es uan degustació...
Doncs avui al diari de Tarragona ha sortit un reportatge molt interessant sobre la bodega "Terra de Verema", on l'enòleg Ramon Farré en col·laboració amb Ester Nin, ara es dediquen a fer "Licorelium Aiguardent de Brisa", primer "orujo" del Priorat. Ara, diuen que estan intentant fer un vi dolç de Pedro Ximenez, i que també continuen fent el "Corum", que és un vi ranci, i els vins "Triumvirat" (amb garnatxa, carinyena i syrah de vinyes de 35 anys; i el "Corelium" (amb garnatxa i carinyena). Molt interessant.
Doncs per començar, un bon restaurant pels del morro fí a Tarragona 20 a la Rambla , espectacular per menjar sense preces i amb alta qualitat, oixò si, no hi vaiguis amb molta molta gana, menu degustació exelent, pero es uan degustació...
ResponEliminaSalut
Doncs avui al diari de Tarragona ha sortit un reportatge molt interessant sobre la bodega "Terra de Verema", on l'enòleg Ramon Farré en col·laboració amb Ester Nin, ara es dediquen a fer "Licorelium Aiguardent de Brisa", primer "orujo" del Priorat. Ara, diuen que estan intentant fer un vi dolç de Pedro Ximenez, i que també continuen fent el "Corum", que és un vi ranci, i els vins "Triumvirat" (amb garnatxa, carinyena i syrah de vinyes de 35 anys; i el "Corelium" (amb garnatxa i carinyena). Molt interessant.
ResponElimina