6 de nov. 2011

XXIV Festa del vi de Gandesa.


Del 28 d'octubre al 2 de novembre es va celebrar a Gandesa la XXIV Festa del vi de Gandesa.
Una gran festa de les Garnatxes Blanques de la DO “Terra Alta”
http://www.festadelvi.cat/ca/index.htm

1 comentari:

  1. Anònim13/11/11

    Sabut és de tothom, que el Priorat és terra de vins però, senyors, ningú treballa la garnatxa blanca com la Terra Alta.
    Aquesta era la segona fira de Gandesa a la que asistiem, en els darrers 3 anys i només val a dir "Felicitats". Vam tenir varies grates sorpreses. Voldriem destacar, el "Domus Pensi" 2006 de la bodega Altavins Viticultors. Vi negre amb garnatxa, carinyena, merlot i cabernet sauvignon criat 12 mesos en barrica i 2 anys en botella. Fantàstic. També vam tastar l'Illercavonia 2011, perfecte, millor que el 2010. Va complir amb les espectatives que tenim d'aquest vi blanc.
    També mereixen menció, dos dels vins del Celler Bàrbara Fores, el Templari 2009 amb garnatxa i una varietat autòctona, Morenillo, 12 mesos en barrica amb aromes a cacao i flors seques, una curiositat i un descobriment. Coma d'En Pou 2005 amb garnatxa, cabernet i syrah, superb!.
    I finalment, però no menys lloable, l'Avi Arrufi de Celler Piñol. Un vi blanc fet amb garnatxa blanca 100%, untuós, llarg, amb fruita madura, maracuyà i pinya, fermentat amb mares, 8 mesos en barrica. Un regal dels sentits!!!.

    ResponElimina