21 de juny 2011

Sopar Maridatge a "El Trispolet"

Dijous 2 de juny vam assistir al sopar maridatge que va tenir lloc al restaurant el Trispolet de Valls, junt amb les Bodegues Emendis del Penedès.
Vam iniciar el sopar amb una torrada de formatge cremós amb caviar i ceba cruixent maridat amb un vi rosat "NOX" 50% pinot noir, 50% syrah, amb aromes de cirera i maduixa, que ens va sorprendre molt positivament. Seguidament amb tastar un tàrtar de salmó amb rúcula i torrades, també acompanyat del vi rosat d'Emendis. El primer plat va consistir en una suprema de lluç meravellat amb crema de pernil acompanyat del vi blanc "TRIO", 20% muscat, 20% chardonnay i 60& macabeu amb aromes de flors i almibar, un altre cop va quedar gratament sorpresos per la qualitat del vi. Seguidament vam entrar en el segon plat, una cua de bou d'angus amb fruits secs maridat amb el vi negre de la bodega Emendis, "MATER", un merlot del 2006 amb 12 mesos de barrica de roure francès, que deixar els vins negres del Penedès en molt bona posició. Finalment vam tastar una de les joies de la bodega Emendis, i quina joia! el cava "Emendis Gran Reserva", fet amb macabeu, xarel·lo, parellada, chardonnay i pinot noir, 30 mesos de criança, bru nature i desgorjat el 2010, acompanyava a la perfecció els postres, un tatin de figues amb crema de vainilla.
Només dir que si feu una visita per Valls, no deixeu d'anar a dinar al restaurant el Trispolet al c/la Muralla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada