31 de març 2011

Tot te un inici

Aquesta es la primera entrada, a fase de prova.

2 comentaris:

  1. Doncs per començar, un bon restaurant pels del morro fí a Tarragona 20 a la Rambla , espectacular per menjar sense preces i amb alta qualitat, oixò si, no hi vaiguis amb molta molta gana, menu degustació exelent, pero es uan degustació...

    Salut

    ResponElimina
  2. LKMTVA11/4/11

    Doncs avui al diari de Tarragona ha sortit un reportatge molt interessant sobre la bodega "Terra de Verema", on l'enòleg Ramon Farré en col·laboració amb Ester Nin, ara es dediquen a fer "Licorelium Aiguardent de Brisa", primer "orujo" del Priorat. Ara, diuen que estan intentant fer un vi dolç de Pedro Ximenez, i que també continuen fent el "Corum", que és un vi ranci, i els vins "Triumvirat" (amb garnatxa, carinyena i syrah de vinyes de 35 anys; i el "Corelium" (amb garnatxa i carinyena). Molt interessant.

    ResponElimina